Естонська здобна булка з корицею - Image

Естонська здобна булка з корицею

Number of servings: 6Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Хліб - усьому голова. А смачний хліб - це подвійно смачна здобна закуска. Адже спочатку різні короваї, булки і навіть піца були хлібом. Це потім вже почали в різних країнах придумувати інші типи хліба. Складно точно сказати , хто і коли вперше придумав випікати булку. Але з часом вона стала дуже популярним десертом до напоїв. Так чи інакше, булка - це дочка хліба, а значить вона доречна завжди. Адже булкою можна поласувати, запиваючи її чаєм або какао. Можна брати з собою на роботу або навчання, щоб перекусити. Естонська булка з корицею - це дуже ароматна булочка, яка вразить вас своїм неперевершеним запахом і смаком. До того ж вона і дуже ситна.

Ingredients for the recipe

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
64.90 - 79.00

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

950 g

Ingredients

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

100 г.

Homemade Butter

100 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Spice Cinnamon Ground

2 ст. л.

Top Grade Wheat Flour

300 г.

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

6 г.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Preparation steps

01

Молоко нагріти трохи, висипати в нього дріжджі, додати 1 ст. л. цукру. Поставити суміш у тепле місце на 5 хвилин.

02

Розтопити 50 г. вершкового масла, остудити до кімнатної температури, додати в масло 1 жовток, трохи солі, борошно і молочно-дріжджову суміш. Замісити тісто, зробити грудку з тіста, залишити на дні миски на 1-2 години.

03

Поставити на вогонь сковороду, покласти шматочок вершкового масла, розтопити, додати 1 ст. л. борошна, розчинити її в олії, до повного зникнення грудочок. Сюди ж додати корицю, 2 ст. л. цукру і влити трохи молока. Довести суміш до консистенції жирної сметани, після - остудити.

04

Розкачати з тіста прямокутний лист, змастити його сумішшю з кориці, згорнути в рулет. Рулет розрізати вздовж на дві частини, сплести косичку. Викласти косичку в круглу форму для випічки, змастити білком яєчним, поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min