
Домашній хліб з родзинками і корицею
Немає нічого смачнішого за домашній хліб, і як приємно власноруч приготувати тісто для хліба, а потім його спекти. Треба відзначити, що приготувати дріжджове тісто нескладно, необхідно лише знати деякі секрети і братися за справу із задоволенням. А секрети такі: молоко, в якому розводять дріжджі, потрібно підігріти до температури 25-30 градусів. Холодне або занадто гаряче молоко уповільнює підйом тіста або взагалі його припиняє. Всі інгредієнти нашого тіста бажано заздалегідь вийняти з холодильника: вони повинні бути кімнатної температури. Місити дріжджове тісто потрібно до тих пір, поки воно не почне відставати від рук.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
0,5 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Homemade Butter
50 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ст. л.
Raisins
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Молоко нагріти в каструлі, додати в нього 1 ст. л. цукру і дріжджі. Перемішати. Залишити на 10 хвилин.
02
У миску просіяти борошно, додати сіль. Вершкове масло кімнатної температури нарізати шматочками, додати в борошно, вбити яйце, влити молочну суміш. Перемешать, додати родзинки. Замісити тісто.
03
Корицю змішати з 2 ст. л. цукру. Розкачати тісто, змастити молоком. Посипати тісто сумішшю цукру і кориці, згорнути тісто, викласти у форму для випікання. Залишити на 1-1,5 години в теплому місці. Випікати 40-50 хвилин, у попередньо розігрітій духовці до температури 180ºС.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores