Печиво сирне з родзинками - Image

Печиво сирне з родзинками

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Приголомшливий рецепт, який однозначно буде до душі шанувальникам випічки з сиру. Печиво виходить ароматне, м'яке і з хрусткою скоринкою. Хоча, трохи збільшивши час в духовці, можна досягнути хрусткого ефекту без м'якої серединки. За смаком можете додати в печиво майже будь-які добавки, які зазвичай підходять для солодких страв і випічки. Це можуть бути горіхи, сухофрукти (наприклад, якщо ви не любите родзинки, то можете додати дрібно нарізану курагу або фініки), шматочки шоколаду, цедра (лимонна або апельсинова), цукати, кориця, мускатний горіх, трохи коньяку (для аромату). Прикрасити печиво можна горішками (наприклад, кедровими), пудрою, глазур'ю, кокосовою стружкою.

Ingredients

Кисломолочний сир

200 г.

Борошно пшеничне

200 г.

Розпушувач

5 г.

Маргарин

100 г.

Цукор

100 г.

Яйце куряче

1 шт.

Родзинки

60 г.

Preparation steps

01

Маргарин розтопити на водяній бані. Додати в нього цукор і добре перемішати. Додати в цю суміш яйце і протертий через сито сир. Родзинки промити і залити на 10 хвилин окропом.

02

Борошно змішати з розпушувачем і додати в сирну суміш. Перемішати і довести тісто до однорідної консистенції. Додати в тісто родзинки і ще раз перемішати.

03

Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього ложкою тісто, надаючи круглу (злегка приплющену) форму. Поставити деко в духовку і випікати печиво близько 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min