
Шоколадний кекс у мікрохвильовій печі
В період розвитку Стародавнього Риму було прийнято змішувати родзинки, горіхи, гранат з ячмінним пюре. Так був придуманий кекс, який зараз став дуже популярним по всьому світу. Згідно з сучасними рецептами приготування цього десерту, випікати його потрібно з бісквітного або дріжджового тіста. А найпоширенішими добавками є горіхи, джеми або варення, сухофрукти і свіжі фрукти, шоколад. Як стверджують історики, наймасовіше поширення кекс отримав в 16 столітті, коли з'явився цукровий пісок. Його постачали з американських колоній. А через те, що цукор сприяє довгому зберіганню фруктів, то саме завдяки цьому кекси і стали улюбленим десертом багатьох країн, кожна з яких додавала свої традиційні інгредієнти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
130 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
30 г.
Salt Egypt
3 г.
Homemade Butter
100 г.
7 Flour 1kg
140 г.
Dobryk Baking Powder
1 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
100 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно збити яйця, сіль, ванільний цукор, цукор, какао в пишну пінну масу, потім додати до них м'яке вершкове масло, і збити знову. Змішати розпушувач та борошно, невеликими порціями додавати до масляно-яєчної маси.
02
Потім в скляну форму вилити підготоване тісто, поставити в мікрохвильову пічку, при максимальній потужності витримати 5 хвилин, потім, після вимикання печі не відкривати її ще близько 7 хвилин, за цей час кекс "дійде" та "дозріє".
03
Далі потрібно на водяній бані, або в НВЧ-печі розпустити шоколад для глазурі, обмастити нею кекс.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores