Блонді з яблуками і лимонною глазур'ю - Image

Блонді з яблуками і лимонною глазур'ю

Number of servings: 8Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Восени настає сезон безлічі прекрасних сортів яблук. На їх основі можна приготувати щось цікавіше звичної шарлотки. Поєднання яблук і лимонної глазурі настільки смачне, що цей рецепт напевно стане одним з ваших улюблених! Щоб яблука не темніли при контакті з повітрям, перед кожним розрізом протирайте ніж часточкою лимона. Використовуйте для цього пирога соковиті і солодкі яблука. Сорти Джонатан, Джонаголд, Слава переможцям підійдуть ідеально. Приємного чаювання!

Ingredients

Борошно

300 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Цукор

50 г.

Мигдаль

50 г.

Кардамон

1 ч. л.

Яблука

2 шт.

Вершкове масло

90 г.

Яйця

2 шт.

Цукрова пудра

за смаком

Лимон

1 шт.

Preparation steps

01

Прогріти духовку до 180°С. Застелити пекарським папером форму 20х30 см. Одне яблуко нарізати тонкими часточками, друге - кубиками. Мигдаль дрібно нарізати.

02

Змішати борошно з розпушувачем, додати мигдаль і кардамон. Вмішати кубики яблук.

03

У маленькій мисці змішати вінчиком масло і яйця. Додати їх до сухих інгредієнтів, перемішавши до однорідності. Перекласти суміш у форму. Розкласти зверху тонкі часточки яблук.

04

Випікати протягом 20 хвилин, до легкого золотистого відтінку. Дати охолонути у формі.

05

У невеликій мисці змішати цукрову пудру з цедрою і соком лимона, додавши 2 столові ложки окропу. Розподілити суміш по пирогу і дати застигнути.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min