Біскотті з розмарином і пармезаном - Image

Біскотті з розмарином і пармезаном

Number of servings: 2Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Це класичне італійське печиво. Біскотті в перекладі з італійського "випечене двічі", тому що спочатку випікаються батони з тіста для біскотті, а потім вони нарізаються шматочками і знову запікаються в духовці. Наявність розмарину в рецепті додасть приємний смак пармезанe. Дуже важливо, що розмарин не втрачає свій аромат при тривалій тепловій обробці, тому його можна додавати при смаженні, тушкуванні або запіканні продуктів. За даним рецептом біскотті виходять гостренькими і добре поєднуються з супчиком або білим вином.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

3 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Dobryk Baking Powder

за смаком

Zelenenka Rosemary 50g

0,5 шт.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

1 ч. л.

Chicken Egg C0 1pc

0,5 шт.

Homemade Butter

за смаком

Preparation steps

01

У мисці змішати борошно, сіль, розпушувач, тертий пармезан. Накришити в миску, також, розмарин.

02

Розтопити вершкове масло, додати в нього яйця, перемішати. Влити яєчну суміш до борошняної, збити блендером до однорідної маси.

03

Із тіста скачати ковбаску. Деко застелити харчовим папером, викласти рулет із тіста. Трохи придавити тісто.

04

Випікати протягом 30 хвилин, в розігрітій до 175°C духовці. Витягнути з духовки, дати повністю охолонути, нарізати на шматочки, знову поставити деко в духовку, зменшити температуру духовки до 120°C, випікати протягом 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min