Салат із лосося з морквою і авокадо - Image

Салат із лосося з морквою і авокадо

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Легкий, смачний і корисний варіант рибного салатику, основу якого складає всіма відомий морський мешканець – лосось. Він вважається однією з найцінніших і корисних червоних риб у світі, тому цей океанічний делікатес обов'язково повинен бути присутнім у Вашому раціоні. Ніжне, дієтичне, але досить калорійне м'ясо лосося чудово поєднується зі стиглими фруктами, особливо – з ароматним авокадо. Не дивлячись на те, що цей екзотичний для нас мексиканський плід можна купити практично в будь-якому супермаркеті, закуски з авокадо ще не встигли стати для нас буденними і вже точно не встигнуть набриднути. Якщо бажаєте здивувати гостей цікавою комбінацією смаків, приготуйте цей салат – не прогадаєте.

Ingredients for the recipe

Chilled Salmon Piece
699.00

Chilled Salmon Piece

per 1 kg

Ingredients

Chilled Salmon Piece

200 г.

Avocado 500g

1 шт.

Carrots

120 г.

Vita Verde Bright Lettuce 120g

40 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

25 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Лосось відварити і розібрати на шматочки. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками.

02

Моркву помити, очистити, натерти на тертці для моркви по-корейськи. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min