
Салат із квашеною капустою, шинкою і яблуком
Незважаючи на уявну невигадливість і простоту цей салат добре включити у своє меню взимку, коли особливо треба підкріпити організм вітамінами. Хоча він настільки легкий і освіжаючий, що буде до нагоди і в літню спеку. Квашена капуста - необмежене джерело всіляких вітамінів і мікроелементів. Крім того, квашена капуста це дуже смачно!!! А ось шинка - абсолютно незамінний на кухні продукт, стане справжньою королевою цієї страви, що апетитно виглядає і ароматно пахне. Яблука додадуть у ваш раціон незлічену кількість так потрібних вам мінеральних речовин. Щоб страва не виглядала буденною її можна прикрасити часточками яблук, ягодами журавлини, зеленню.
Ingredients
Квашена капуста
200 г
Шинка
200 г
Зелений горошок
1 банка
Яблуко (середнє)
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Рослинна олія
за смаком
Мелений чорний перець
за смаком
Preparation steps
01
Квашену капусту промити, щоб позбутися від зайвої кислоти, обсушити і дрібно порізати.
02
Цибулю дрібно нарізати.
03
Яблуко очистити (можна і не очищати) і нарізати соломкою.
04
Шинку також нарізати соломкою.
05
Із зеленого горошку злити рідину.
06
З'єднати квашену капусту, цибулю, яблуко, шинку і горошок, поперчити, заправити салат олією і добре все перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores