
Cалат із креветок із сиром та яблуками
Нижче наведено рецепт салату, який буде доречний на вашому столі як у будній день, так і на свято. Секрет такої універсальності ховається в кількох моментах. По-перше, він оригінальний, адже ви не так часто зустрінете в ролі заправки суміш майонезу з хроном. По-друге, прекрасне поєднання морепродуктів і кисло-солодких фруктів. І по-третє, кожен раз ви можете подавати своїм близьким і друзям новий салат, додавши в рецепт або змінивши деякі інгредієнти. Безсумнівно, в ньому знайдуть своє місце консервовані ананаси, підсмажені зі спеціями креветки, скибочки кальмара, часточки печериць або солодкий перець... Головне – не бійтеся експериментувати!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shrimps 90/120
200 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
200 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
300 г.
Walnut
100 г.
Novus White Horseradish 200g
20 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
40 г.
Lollo Bionda Green Salad
50 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Lemon
50 г.
Preparation steps
01
Яблука розрізати на половинки, очистити, видалити серцевини і нарізати скибочками або кубиками. Сир так само нарізати скибочками або кубиками. Креветки відварити в підсоленій воді протягом 3-5 хвилин. Салат помити і просушити.
02
Горіхи подрібнити в блендері або дрібно нарізати ножем. Окремо змішати до однорідної консистенції сіль, перець, майонез і хрін. З'єднати всі інгредієнти і додати заправку. Обережно перемішати і подавати до столу, виклавши на тарілку з салатними листям.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores