
Курячий салат з авокадо і солодким перцем
Курячий салат з авокадо і солодким перцем займе гідне місце у Вашій колекції салатів. У цьому рецепті фруктові інгредієнти (авокадо і апельсин) досить гармонійно поєднуються з овочевим інгредієнтом (солодким перцем) і головним інгредієнтом - курячою грудкою, відвареною і нарізаною на невеликі шматочки. Дуже цікава і оригінальна заправка запропонованого салату, приготовлена з листочків м'яти, оливкового масла, соку лайма, гірчиці і меду. Забудьте, хоча б на час, про майонез. Цей корисний і нескладний у приготуванні салат порадує своїм оригінальним смаком і стане прикрасою будь-якого столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast Homemade
250 г.
Avocado 500g
1 шт.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
3 шт.
Orange
1 шт.
Mint 50g
10 г.
Litniy Med Honey 750g
15 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Casa Rinaldi Lime Juice 200ml
20 мл.
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Курячі грудки відварити і нарізати на невеликі шматочки.
02
Солодкі перці нарізати брусками, очистивши від насіння.
03
З авокадо видалити кісточку, очистити від шкірки і нарізати кубиками.
04
Очищений апельсин розділити на часточки і нарізати кубиками.
05
Для приготування заправки змішати дрібно нарізані листочки м'яти, оливкову олію, сік лайма, гірчицю і мед. За смаком додати сіль і чорний перець.
06
Всі інгредієнти змішати і заправити заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores