Брюссельська капуста з цибулею і беконом - Image

Брюссельська капуста з цибулею і беконом

Number of servings: 10Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ми можемо тільки вас похвалити за те, що ви в якості вечері вибрали саме брюссельську капусту з цибулею і беконом. Зараз різноманітність страв з брюссельської капусти просто вражає. Адже, це і не дарма. Тому що брюссельська капуста цінується своїм багатим вмістом вітамінів, мікроелементів і мінеральних речовин. До того ж, порція брюссельської капусти містить дуже мало калорій. Дана страва здивує вас своїм легким, витонченим смаком. І прекрасно зійде вам за вечерю. Тут гармонійно поєднуються всі інгредієнти. Завдяки вмісту бекону у страві, воно набуває особливого м'ясного відтінку. Чебрець і чорний перець додадуть страві прянощів. А лимон чудово освіжить страву.

Ingredients

Брюссельська капуста

500 г.

Бекон

150 г.

Оливкова олія

1 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Чебрець

4 гілочки

Сіль

1 ч. л.

Лимонний сік

2 ч. л.

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Капусту варити 5 хвилин. Бекон порізати на шматочки, підсмажити на сковорідці.

02

У сотейник влити оливкову олію, додати дрібно нарізану цибулю, готувати до м'якості. Посолити, поперчити, додати гілочки чебрецю.

03

Додати брюссельську капусту, тушкувати 3 хвилини. Прибрати з сотейника гілочки чебрецю, додати підсмажений бекон, лимонний сік, все добре перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Брюссельська капуста з цибулею і беконом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua