
Щі з квашеної капусти.
Хто ж не знає цу істинно російську традиційну страву з капусти? Більшt того, напевно багато хто пробували її хоча б раз у житті. Саме слово "щі" з'явилося в російській мові на початку XVI століття і позначало рідку юшку, суп, заправлений капустою, щавлем та іншою зеленню. Щі являються головною гарячою стравою російської кухні ще з тих пір. Але як би багато років не проходило, рецептура супу незмінна. Єдине, що капусту кладуть або в свіжому, або в квашеному вигляді. Залежно від цього змінюється і весь смаковий набір страви, але так чи інакше цей суп завжди кислий. Також відмінною рисою є щей те, що в цей суп можна класти багато різних прянощів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Packed Potatoes
500 г.
Sauerkraut
300 г.
Young Onions
200 г.
Carrots
200 г.
Bay Leaf
2 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Покласти яловичину у високу каструлю і залити 3 літрами води. Варити її протягом 1,5-2 годин на маленькому вогні, до повної готовності м'яса.
02
Поки вариться бульйон, цибулю очистити і дрібно нарізати кубиками. Моркву промити і натерти на крупній тертці. Картоплю почистити і нарізати брусочками.
03
На соняшниковій олії обсмажити цибулю близько 5 хвилин. Додати моркву, перемішати і також обсмажити протягом 5 хвилин.
04
Коли м'ясо звариться, вийняти його з бульйону. Сам бульйон за смаком посолити, поперчити, а також додати лавровий лист і картоплю. Все варити хвилин 15.
05
Після чого додати в бульйон зажарку і квашену капусту, яку попередньо трохи промити водою. Продовжувати варити ще хвилин 15.
06
У цей час, м'ясо порізати великими шматочками.
07
Потім додати шматочки м'яса в суп і варити ще 5 хвилин. Можна, при бажанні, ще посолити і поперчити.
08
Вимкнути вогонь і залишити настоюватися протягом 1 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores