Сендвіч "Капрезе" - Image

Сендвіч "Капрезе"

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 5 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Традиційний для Італії, але встигший нами полюбитися салат «Капрезе» часто називають ідеальним. І не дарма: скибочки ніжної моцарели і солодкі томати, политі оливковою олією і бальзамічним оцтом, а також свіжий базилік створюють не тільки божественну палітру смакових ноток, але й дуже ефектний вигляд. Отримана червоно-біло-зелена композиція імітує окрас італійського прапора, тому «Капрезе» заслужено вважається одним з національних страв-символів. Пропонуємо Вам чудову альтернативу насолоджуватися вишуканим смаком улюбленого салату завжди і скрізь – приготуйте сендвіч «Капрезе», який можна взяти з собою на пікнік, роботу, покласти дітям в школу. Відмінна ідея смачного, корисного і ситного перекусу.

Ingredients

Помідори

4 шт.

Часник

2 зуб.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Оливкова олія

2 ст. л.

Бальзамічний оцет

1 ст. л.

Моцарела

240 г

Базилік

40 г

Багет

1 шт.

Preparation steps

01

Помідори розрізати навпіл, викласти на деко з пергаментним папером. Посипати давленим часником, сіллю, перцем і побризкати олією і оцтом.

02

Запікати помідори в духовці при 150 градусах протягом 50-60 хвилин.

03

Моцарелу нарізати скибочками.

04

Багет розрізати на 4 частини, а кожну з них - по довжині.

05

На 1 половинку багета полити трохи соусу з помідор, укласти листя базиліка, сир, помідори і накрити другою половинкою багета.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Сендвіч "Капрезе" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua