Тунец, замаринованный в соевом соусе - Image

Тунец, замаринованный в соевом соусе

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Погодьтеся, часом навіть у дрібницях криється головне. Цей життєвий принцип можна застосувати навіть до кулінарного мистецтва. Довести це легко на прикладі пропонованої страви – тунця, замаринованого в соєвому соусі. Здавалося би, тунець – звичайна океанічна рибка, відома своїм ніжним і делікатним м'ясом. У більшому – нічим непримітна. Але варто підібрати до неї грамотний соус-маринад, як вона заграє несподіваними смаковими нотками і зможе вразити навіть найдосвідченішого гурмана. Отже, пікантний маринад із соєвого соусу, оливкової олії, соку лимона і спецій надає рибі соковитість, легку солонуватість і цитрусову свіжість. Тунець стане прекрасним доповненням до будь-якого гарніру або овочевого салатику.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Tuna

260 г.

Chong Soy Sauce 1l

40 мл.

Lemon

40 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

З лимона вичавити сік. Змішати оливкову олію, додати соєвий соус, сіль, перець, лимонний сік. Тунець покласти в суміш і залишити на 20 хвилин.

02

Сковороду розігріти (без олії). Обсмажити тунець з кожного боку по 3-5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min