
Гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику
Аргентина - далека країна. Вона вабить нас своїми заморськими особливостями, величезною відстанню і густою пеленою загадковості. Всі страви аргентинської кухні самобутні. Аргентинці вживають багато м'яса, риби та гострого перцю у свою їжу. Якщо ви сьогодні захотіли чогось поживного і гострого, то приготуйте страву "гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику". Ця страва здивує вас неперевершеним аргентинським смаком. У ній присутня та знаменита латиноамериканська гострота. Куштуючи м'ясо, ви мимоволі будете відчувати, як у роті вирують аргентинські пристрасті, завдяки присутності у страві паприки і перцю. Тому відчуйте себе сьогодні аргентинцем - приготуйте страву "гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику ".
Ingredients
Яловичина
600 г.
Сало
100 г.
Цибуля
4 шт.
Сіль
за смаком
Часник
3 зуб.
Олія рослинна
1 ст. л.
Чебрець
1 шт.
Паприка
1 шт.
Перець чорний мелений
за смаком
Цедра лимона
20 г.
Цукор-рафінад
5 г.
Бульйон
300 мл.
Preparation steps
01
Спочатку дрібно нарізати часник, цибулю та сало. Перець очистити від насіння та порізати кільцями. Обсмажити на рослинній олії сало, потім додати цибулю і часник.
02
Потім обмажити м'ясо. Посолити його, поперчити та додати паприку. Перекинути м'ясо в горщик. Залити в нього підсолений бульйон, так щоб він міг покрити все м'ясо.
03
Викласти гілочку чебрецю на м'ясо. Накрити горщик кришкою та поставити в духовку. Тушкувати протягом 50 хвилин при 180°С.
04
Покласти до горщика цукор-рафінад і посипати лимоною цедрою. Поставити ще на 15 хвилин в духовку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores