Гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику - Image

Гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику

Number of servings: 2Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Аргентина - далека країна. Вона вабить нас своїми заморськими особливостями, величезною відстанню і густою пеленою загадковості. Всі страви аргентинської кухні самобутні. Аргентинці вживають багато м'яса, риби та гострого перцю у свою їжу. Якщо ви сьогодні захотіли чогось поживного і гострого, то приготуйте страву "гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику". Ця страва здивує вас неперевершеним аргентинським смаком. У ній присутня та знаменита латиноамериканська гострота. Куштуючи м'ясо, ви мимоволі будете відчувати, як у роті вирують аргентинські пристрасті, завдяки присутності у страві паприки і перцю. Тому відчуйте себе сьогодні аргентинцем - приготуйте страву "гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику ".

Ingredients

Яловичина

600 г.

Сало

100 г.

Цибуля

4 шт.

Сіль

за смаком

Часник

3 зуб.

Олія рослинна

1 ст. л.

Чебрець

1 шт.

Паприка

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Цедра лимона

20 г.

Цукор-рафінад

5 г.

Бульйон

300 мл.

Preparation steps

01

Спочатку дрібно нарізати часник, цибулю та сало. Перець очистити від насіння та порізати кільцями. Обсмажити на рослинній олії сало, потім додати цибулю і часник.

02

Потім обмажити м'ясо. Посолити його, поперчити та додати паприку. Перекинути м'ясо в горщик. Залити в нього підсолений бульйон, так щоб він міг покрити все м'ясо.

03

Викласти гілочку чебрецю на м'ясо. Накрити горщик кришкою та поставити в духовку. Тушкувати протягом 50 хвилин при 180°С.

04

Покласти до горщика цукор-рафінад і посипати лимоною цедрою. Поставити ще на 15 хвилин в духовку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ceviche from European bass

Ceviche from European bass

2

25 min

Гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua