
Омлет по-іспанськи
Історія виникнення омлету залишається нерозгаданою. Так як це часто буває з багатьма стравами, рецепти яких існують в різних інтерпретаціях і в різних країнах є по кілька десятку рецептів однієї і тієї ж самої страви. Існує кілька сотень рецептів омлету, який роблять в різних країнах і зрозуміти звідки ж ідуть витоки появи страви неможливо. У різних національних кухнях є свої різновиди омлету. Але все таки саме слово «омлет» родом з Франції. Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати ще один різновид омлету - це омлет по-іспанськи. Така прекрасна і смачна страва стане відмінним сніданком для всієї вашої сім'ї.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
6 шт.
Packed Potatoes
450 г.
Kotanyi Red Sweet Pepper 35g
2 шт.
Garlic
2 зубчики
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Перці помити, очистити, помістити на деко і збризнути 1 ст. л. олії.
02
Поставити в розігріту до 200°С духовку на 15 хвилин. Остудити. М'якоть нарізати смужками.
03
Картоплю очистити, нарізати тонкими кружальцями і обсмажити в 4 ст. л. розігрітої олії 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем.
04
Часник очистити і подрібнити. Яйця збити з сіллю. Додати до картоплі часник, перці і яйця, перемішати і готувати на середньому вогні 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores