
Піца з інжиром і фундуком
Важко знайти в нашій країні людину, яка не любить піцу. Ми радимо приготувати за нашим рецептом піцу з інжиром і фундуком. Отримайте надзвичайно смачний і корисний десерт. Листкове тісто робить нашу піцу ніжною, повітряною, такою, тщо тане в роті. Інжир надає їй солодкий медовий смак. Цей плід ще з біблійних часів відомий своїми лікувальними властивостями і з успіхом використовується в народній медицині у багатьох народів. Особливо багато в інжирі калію і заліза, що робить його незамінним в раціоні дітей і літніх людей. Дуже корисний інжир і людям творчих професій. Фундук дуже багатий маслами, мінеральними речовинами і вітамінами. До того ж готується наша піца легко і дуже швидко.
Ingredients
Листкове тісто
400 г.
Інжир
4 шт.
Фундук
50 г.
Сир з блакитною пліснявою
150 г.
Часник
1 зубчик
Оливкова олія
1 ст. л.
Помідори
6 шт.
Чебрець
1 ст. л.
Preparation steps
01
Часник порубати і обсмажити на оливковій олії. Додати помідори, нарізані кубиками, 1 ст. л. рубленого чебрецю. Тушкувати під кришкою 5 хвилини.
02
Сир з блакитною пліснявою розкришити, інжир нарізати часточками. Духовку нагріти до 220°С.
03
Листкове тісто розділити на 2 частини і кожну розкачати.
04
На отримані коржі викласти приготований томатний соус, розкласти часточки інжиру, посипати очищеним фундуком та розкришеним сиром. Випікати в духовці 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores