Печена брюссельська капуста з часником - Image

Печена брюссельська капуста з часником

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Із брюссельської капусти можна приготувати дуже багато смачних і неймовірно корисних страв. Наприклад, печену брюссельську капусту з часником. Після запікання в духовці капуста змінить свій колір з яскраво-зеленого на буро-зелений і, звичайно, підрум'яниться, стане злегка хрусткою зовні, але ніжною, соковитою і м'якою всередині. Часничок додасть страві легку гостроту і аромат. При бажанні можна посипати капусту натертим пармезаном і відправити в духовку ще на 5 хвилин. В результаті приготування у Вас вийде відмінний овочевий гарнір. Просто, низькокалорійно і дуже корисно!

Ingredients

Капуста брюссельська

500 г.

Часник

3 шт.

Сік лимонний

1 ч. л.

Олія оливкова

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180°C.

02

Капусту викласти у вогнетривку форму, додати дрібно нарізаний часник, змішати.

03

Скропити оливковою олією і лимонним соком, додати сіль і перець за смаком.

04

Випікати 20 хвилин, дістати з духовки, перемішати, випікати ще 10 хвилин. Дістати з духовки, посолити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Печена брюссельська капуста з часником – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua