
Паста-салат із тунцем
Незважаючи на велику кількість складних вуглеводів і відносно високу калорійність, близько 300 ккал в порції, паста повільно засвоюється в шлунково-кишковому тракті. А її властивість створювати відчуття ситості не дозволяє переїдати, а отже не дозволяє гладшати. У пасті присутні рослинні білки з амінокислотним складом, вітамін Е, що уповільнює старіння організму, вітаміни групи В, необхідні для роботи центральної нервової системи, і такі мінеральні речовини, як калій, магній, залізо, кальцій, фосфор і марганець. Тому приготуйте пасту-салат з тунцем. Вона стане для вашої родини збалансованим і корисним повноцінним обідом або вечерею.
Ingredients
Паста
450 г.
Консервований тунець
200 г.
Помідори черрі
500 г.
Маслини без кісточок
100 г.
Оливкова олія
50 мл.
Цедра лимона
0,5 ч. л
Червона цибуля
1 шт.
Петрушка
1 пучок
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Відварити пасту в підсоленій воді 10 хвилин.
02
Збити оливкову олію з тертою цедрою лимона і сіллю. Пасту перемішати з соусом.
03
У пасту додати нарізані черрі, маслини без кісточок, шматочки консервованого тунця, нарізану півкільцями цибулину і подрібнену петрушку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores