
М'ясо по-китайськи
Варіантів рецепта «м'ясо по-китайськи» незліченна безліч. М'ясо по-китайськи - це візитна картка китайської кухні. Його готують скрізь, з усіх видів м'яса і птиці. Даний рецепт найбільш простий у приготуванні і доступний за інгредієнтами. Рекомендується нарізати м'ясо поперек волокон. Таким чином, нарізне м'ясо не тільки простіше готується, але і набуває більш ніжний смак. Використання соєвого соусу дозволяє не додавати сіль у страву, так як соус дуже солоний. До м'яса по-китайськи рекомендується подавати рис, приготовлений на пару. Приготований таким чином рис не тільки зберігає в собі всі корисні вітаміни та мікроелементи, але і має гарну розсипчасту структуру.
Ingredients
Яловичина
300 г.
Цукор
2 ст. л.
Соєвий соус
2 ст. л.
Вино біле сухе
2 ст. л.
Кунжутне масло
1 ч. л.
Часник
2 зубчики
Соняшникова олія
1 ст. л.
Зелена цибуля
30 г.
Насіння кунжуту
1 ст. л.
Preparation steps
01
М'ясо нарізати тонкими скибочками невеликого розміру.
02
Для маринаду змішати цукор, соєвий соус, вино, кунжутну олію, роздавлений часник. М'ясо покласти в маринад і залишити на кілька годин.
03
Сковороду розігріти, налити олію та обсмажити м'ясо 5 хвилин, поки не випариться рідина.
04
Нарізати зелену цибулю, додати до м'яса. Перемішати і смажити м'ясо з зеленою цибулею не більше 1 хвилини. Посипати насінням кунжуту.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores