Цибулево-грибні кульки - Image

Цибулево-грибні кульки

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цибуля і гриби добре поєднуються один з одним. Ці два інгредієнти часто зустрічаються в грибних салатах, зажарках і навіть супах. Також з них можна приготувати чудову закуску - цибулево-грибні кульки. Кулінари рекомендують використовувати гриби портобелло. Портобелло - це різновид печериці, дуже популярний в ізраїльській та європейської кухні. Як і інші види грибів, портобелло дуже поживний і висококалорійний продукт, в ньому міститься велика кількість білка, багато вітамінів і мікроелементи мідь і селен. Готові цибулево-грибні кульки подаються як самостійна страва, із зеленню і зі світлим соусом: вершковим, часниковим, сметанним або просто з майонезом.

Ingredients

Горіхи волоські

400 г.

Гриби

200 г.

Помідори сушені

4 шт.

Паприка

2 ч. л.

Кінза

30 стебел

Петрушка

20 стебел

Перець червоний стручковий

1 шт.

Часник

1 шт.

Цибуля червона

4 шт.

Перець кайєнський

за смаком

Прянощі

за смаком

Preparation steps

01

Горіхи залити водою на 1 годину. Після чого, воду злити, горіхи висушити на паперовому рушнику. Помідори замочити у воді на 2 години, після також обсушити.

02

Змішати в блендері горіхи, паприку, гриби, помідори, часник, петрушку, кінзу, червоний і кайенский перець, нарізану цибулю. Подрібнити блендером до однорідної маси.

03

Масу з блендера скачати в кульки. Покласти на сушку на 8-24 години при температурі 40ºС, при цьому кілька разів необхідно перевернути.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Цибулево-грибні кульки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua