
Курячий фарш із грибами
Курячий фарш із грибами - проста у приготуванні страва. При мінімумі витрачених зусиль і часу виходить дуже смачно і ситно. Курячий фарш і гриби - виграшне поєднання продуктів. Особливо гармонують з курячим фаршем шампіньйони. Запропонована страва має насичений оригінальний смак і апетитний запах. Приготування фаршу в домашніх умовах - нескладна маніпуляція. Незамінні помічники в цьому - блендер або м'ясорубка. Приготувавши власноруч курячий фарш із філе, Ви будете впевнені в його свіжості і якості. Страви з курячого фаршу готуються швидко, що дуже зручно для господині.
Ingredients
Куряче філе
500 г.
Гриби
350 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 зубчик
Перець чилі
1 стручок
Соєвий соус
3 ст. л.
Лайм
2 шт.
Петрушка
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе подрібнити в блендері. Гриби нарізати дрібно.
02
Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. У чилі-перцю видалити насіння і нарізати дрібними кубиками.
03
Обсмажити цибулю, часник і чилі-перець. Додати курячий фарш, смажити 5 хвилин. Додати сіль і чорний мелений перець. Викласти в ємність.
04
Обсмажити печериці до рум'яного кольору. Влити соєвий соус і сік лайма. Перемішати і готувати ще близько 1 хвилини.
05
Додати фарш і січену зелень, сіль та перець. Перемішати, сформувати рулет.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores