Картопля з грибами у сметанному соусі - Image

Картопля з грибами у сметанному соусі

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Картопля - недорогий, повноцінний продукт, в якому досить багато калію і магнію. В одній середній за розміром бульбі картоплі приблизно 17 г. крохмалю, клітковина і ще близько 60 речовин, вітаміни і антиоксиданти. У цього овоча відмінні поживні властивості, без нього неможливо уявити повсякденні страви. Варіантів приготування картоплі дуже багато. У цьому рецепті пропонується приготувати картоплю з печерицями у сметанному соусі. Сметана повинна бути обов'язково свіжою і не надто жирною. Страва виходить дуже ароматною і смачною. До того ж вона є нескладною у приготуванні, її зможе приготувати будь-яка господиня.

Ingredients

Картопля

500 г.

Печериці

200 г.

Сметана

250 г.

Морква

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Вершкове масло

50 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці.

02

Гриби і картоплю нарізати кружечками.

03

Розтопити вершкове масло. Злегка обсмажити цибулю і моркву, помішуючи.

04

Додати гриби і картоплю. Перемішати і обсмажити разом ще 2 хвилини.

05

Додати сметану, сіль і перець. Перемішати. Тушкувати з закритою кришкою 1 годину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min