
Капуста, тушкована з креветками по-китайськи
Пекінська капуста - це дуже цінний харчовий продукт. Як культурна рослина сформувалася воно на території Китаю. Письмові згадки про пекінської капусти відносяться до п'ятого сторіччя нашої ери. Цей найцінніший продукт поширився по всьому світу і зайняв провідні позиції в різних національних кухнях. Це й не дивно , адже , багатий біохімічний склад пекінської капусти ставить її в ряд незамінних продуктів харчування. Сьогодні ми вам представляємо прекрасне блюдо , яке обов'язково вам сподобається і порадує всю вашу сім'ю не тільки смаком , але і величезною користю. Адже , капуста , тушкована з креветками по- китайськи - блюдо, яке збагатить ваш організм потрібними мікроелементами та витаминами.
Ingredients
Пекінська капуста
250 г
Креветки (очищені)
100 г
Морква
1 шт.
Сухі гриби муер
10 г
Рослинна олія
150 мл
Сіль
10 г
Соєвий соус
5 мл
Мелений духм'яний перець
за смаком
Мелений імбир
за смаком
Зелена цибуля
1 стрілка
Бульйон
0,5 склянки
Кунжутна олія
1 мл
Крохмаль
25 г
Preparation steps
01
Гриби замочіть до набрякання.
02
Капусту наріжте на прямокутні шматочки. На сковороді нагрійте олію, доведіть її до кипіння і злегка обсмажте в ній капусту. Капусту дістаньте, викладіть в окремий посуд і відставте.
03
Моркву наріжте пластинками. Цибулю подрібніть. Набряклі гриби наріжте шматочками.
04
У сковороді знову розігрійте олію, не доводячи до кипіння, додайте цибулю і мелений імбир і злегка обсмажте.
05
Потім покладіть капусту, креветки, гриби і моркву, влийте бульйон. Доведіть бульйон до кипіння, після чого додайте сіль, соєвий соус і запашний перець.
06
Коли рідина майже википить, додайте крохмаль, розведений у невеликій кількості холодної води. Дайте соусу загуснути, полийте страву кунжутною олією і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores