
Грибні біфштекси з яйцем
Грибні "біфштекси" з яйцем - дуже оригінальне і смачне блюдо. Досить калорійне, тому як гарнір до них добре підійде легкий овочевий салат. Грибний біфштекс з яйцем припаде до смаку людям, які люблять смачно і ситно поїсти. При приготуванні біфштексів важливо, щоб жовток залишився цілим. Замість готової томатної сальси в цьому рецепті можна використовувати суміш помідорів і солодкого перцю. Крупний помідор потрібно ошпарити, зняти з нього шкірку і дрібно порубати м'якоть. Половину солодкого перцю нарізати дрібними кубиками і перемішати з помідорами. Одержаний мікс можна приправити гострим перцем або доповнити ароматною зеленню за смаком.
Ingredients
Печериці
4 шт.
Вершкове масло
20 г.
Часник
1 зубчик
Бекон
2 скибочки
Цибуля-шалот
2 шт.
Консервована біла квасоля
400 г.
Консервована томатна сальса
250 г.
Яйця
4 шт.
Фета
50 г.
Preparation steps
01
Цибулю, бекон дрібно посікти. У грибів відрізати ніжки. З квасолі злити рідину. Розігріти духовку до 180°С. Застелити деко папером для запікання.
02
Помістити грибні капелюшки в форму для запікання пластинками догори. Змішати розтоплене масло з часником і змастити ним гриби. Поставити запікатися на 15 хвилин.
03
У сковороді розігріти 10 г. олії. Обсмажити бекон і цибулю протягом 3 хвилин, до золотистого відтінку. Додати квасолю і половину сальси.
04
Перекласти начинку з квасолею в грибні капелюшки. Зробити заглиблення в середині і акуратно розбити в кожну шляпку по яйцю, щоб жовток залишився цілим. Посипати все фетою.
05
Запікати капелюшки ще 10 хвилин. Подавати з сальсою, яка залишилась.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores