Печінка смажена по-строганівськи - Image

Печінка смажена по-строганівськи

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Легкий свіжий і смачний рецепт приготування печінки. Що ще може бути краще?! Рідко можна зустріти варіант, коли рецепт такий простий і при цьому дуже смачний і приємний. Ніжна печінка, ароматна цибуля, сметанка - і чудова страва готова. Достатньо тільки посипати її зеленню, щоб надати ще більший аромат. А також приготувати легкий гарнір, щоб доповнити сімейний обід. Створіть приємну теплу атмосферу за домашнім столом - приготуйте смажену печінку по-строгановски, і ваші рідні будуть дякувати вам за таку приємну вечерю. До того ж страва готується досить швидко. Не кажучи вже про корисні властивості печінки, адже у неї їх дуже багато.

Ingredients for the recipe

Beef Liver
115.40 - 159.90

Beef Liver

per 1 kg

Ingredients

Beef Liver

500 г.

KhMZ Sour Cream 20%

250 г.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

40 г.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Salt Egypt

8 г.

Spice Allspice Ground

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю порізати дрібними кубиками. Печінку помити, почистити від плівок та нарізати шматочками товщиною 1-1,5 см.

02

На олії обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати до цибулі печінку та продовжувати обсмажувати.

03

Коли шматочки печінки обсмажаться з усіх сторін, її можна посолити та поперчити. Додати сметану, як тільки вона закипить, зменшити вогонь та тушкувати до готовності.

04

Через 15-20 хвилин печінка повинна бути готовою. Подавати з гарніром, посипавши зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min