Рибне філе, тушковане з помідорами, зеленню і часником - Image

Рибне філе, тушковане з помідорами, зеленню і часником

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Один з найкращих способів приготувати рибу – тушкувати її разом з овочами. Перш за все, хочеться відзначити, що при такому варіанті приготування риба зберігає свою користь – цінні вітаміни і мінерали, необхідні для нормального функціонування нашого організму. Кисло-солодкі стиглі томати, обсмажені в олії з часником і спеціями, утворюють чудовий ароматний соус. Він робить смак риби більш багатим і насиченим, а також забираює зайву жирність. Завдяки тому, що овочі розташовані зверху, вони насичують рибу соком, що виділяється, надаючи їй ніжність. Запікати рибку можна не на загальному деку, а в порційних горщиках. Відповідно, в кожен укласти шматочки риби, овочі та зелень.

Ingredients

Риба

1 кг

Помідори

500 г

Часник

2 зуб.

Лимон

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Кріп

20 г

Петрушка

20 г

Олія рослинна

50 мл

Preparation steps

01

Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Розігріти олію на сковороді. Помідори помити, нарізати кубиками. Обсмажити часник на сковороді, потім додати помідори, сіль і перець.

02

Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Духовку розігріти до 180 градусів. Рибу помити, нарізати порційними шматками, збризнути соком лимона і додати сіль.

03

Змастити деко олією. Викласти рибу, потім овочі і зелень. Поставити деко в духовку і запікати близько 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Рибне філе, тушковане з помідорами, зеленню і часником – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua