
Філе пангасіуса в кунжуті
Пангасіус має великий попит серед населення. Найчастіше в магазинах можна зустріти філе пангасіуса, а не цілу рибу. У свою чергу це дуже зручно, оскільки не знадобиться додаткова обробка рибного продукту. Все просто! Перед початком приготування, філе досить розморозити, промити і перейти до готування. М'ясо цієї річкової рибки надзвичайно смачне, поживне і м'яке. Воно не має вираженого запаху, і не має яскраво вираженого аромату, що дозволить кулінарові, за допомогою спецій надати їй будь-якого неповторного смаку. Приготувати рибу можна різними способами: тушкувати, готувати на пару, смажити, запікати, готувати на решітці. Дуже смачним виходить пангасіус в кунжуті. Подавати можна з різними соусами.
Ingredients
Пангасіус філе
500 г.
Яйце
1 шт.
Рослинна олія
200 мл.
Кунжутне сім'я
30 г.
Лимон
1 шт.
Сіль
за смаком
Спеції
за смаком
Preparation steps
01
Вбити яйце в миску, додати сіль (за смаком) і розмішати вилкою. У окрему посудину насипати спеції і кунжут.
02
Розморозити рибне філе. Робити це треба природним шляхом - дати рибі відтанути при кімнатній температурі. Коли риба відтане, її треба гарненько промити і обсушити серветкою.
03
Нарізати м'ясо риби тонкими смужками. Кожну смужку обваляти в суміші спецій, потім занурити в яице. Далі так само обваляти шматочок в кунжуті.
04
Обсмажити рибу в рослинній олії з двох сторін по 2-3 хв. Викласти готову рибу на тарілку. Перед подачею збризнути страву соком лимона і прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores