Котлети із грибним соусом - Image

Котлети із грибним соусом

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Котлети з грибним соусом принесуть задоволення від обіду або вечері будь-якому гурману. Незважаючи на велику кількість інгредієнтів котлети дуже легкі в приготуванні. Вам знадобиться всього півгодини, аби змусити ваших близьких відчути себе справжніми аристократами. І це завдяки вустерширському соусу, коріння якого йдуть з Британії. Шавлія подарує страві ніжний аромат спокою. І без того ніжні котлети з яловичини стануть ще більш ніжними завдяки грибному соусу. Ситно, смачно і корисно - ідеальний обід для великої родини, тому побалуйте дорогих вам людей цим пікантним блюдом!

Ingredients

Фарш із яловичини

450 г.

Печериці

230 г.

Яйця

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Крекер солоний

25 г.

Шавлія

1 ч.л.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Масло вершкове

3 ст.л.

Вустерширський соус

2 ч.л.

Мука

3 ст.л.

Петрушка

20 г.

Preparation steps

01

У мисці  змішати фарш, яйця, цибулю, крекери, шавлію, сіль та перець. Замісити фарш до однорідності і сформувати з нього 4 однакові котлети товщиною 1,5 сантиметра.

02

Потім у сковороді на сильному вогні розігріти вершкове масло. Викласти котлети і смажити до коричневого кольору, близько 4 хвилин з кожного боку. Після готовності перекласти котлети на тарілку.

03

В сковороду додати вершкового масла, всипати гриби та смажити. Ввести в сковороду до грибів вустерширський соус, трохи посолити та поперчити. Посипати все мукою та влити 2,5 склянки води гарячої. Готувати такий соус близько 2 хвилин.

04

Котлети з соком, знову перекласти в сковороду та перемішати, вкинути петрушки та готувати ще кілька хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Котлети із грибним соусом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua