
Боби з зеленню
Що таке по істині здорова їжа? Вона ні в якому разі не калорійна, не жирна, вона збагачує ваш організм всіма потрібними корисними інгредієнтами. На щастя, останнім часом все більша кількість людей звертається саме до здорового харчування і намагається скоротити вживання шкідливої їжі. Боби із зеленню - це та страва, яка вам потрібна, якщо ваша мета - насититися вітамінами. Адже в цій страві і шпинат, і боби, і часник, і коріандр. У кожному інгредієнті так багато різних вітамінів і мінералів, що ви відразу ж після прийому їжі відчуєте легкість і силу. Це відмінний варіант для дієтичної і не калорійної вечері.
Ingredients
Боби пророщені
0,5 кг.
Вода
1 л.
Шпинат
1 пучок
Коріандр свіжий
1 пучок
Рис
1 ст.
Олія кукурудзяна
1 ст. л.
Лимонний сік
80 г.
Часник
4 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний
за смаком
Preparation steps
01
Листя шпинату промити, порізати стебла, скропити водою. Цибулю порізати, трохи обсмажити на олії, додати в сковороду порізаний шпинат, ретельно обсмажити. Додати воду, довести до кипіння.
02
Почистити боби, покласти в каструлю з водою, варити до напівготовності, додати рис, сіль, перець і готувати до готовності.
03
Покласти в окрему каструлю листя шпинату, залити 0,25 ст. води, варити 5 хвилин.
04
За допомогою блендера подрібнити варене листя шпинату, додати в каструлю до інших інгредієнтів. Варити загальну суміш до загустіння.
05
Часник натерти, нарізати коріандр, підсмажити в олії, викласти зверху до готових бобів. Після скропити лимонним соком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores