Біляші з м'ясом - Image

Біляші з м'ясом

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Біляш - це не просто смажений пиріжок з м'ясом, як багато хто його звик сприймати. Домашній біляш з м'ясом - це серйозна, самостійна страва і до того ж неймовірно смачна. Дуже часто нам доводиться "насолоджуватися" страхітливим запахом біляшів, продаваних не надто охайними торговцями з вуличних лотків біля переходів. Але домашні біляші з м'ясом не мають нічого спільного з їх вуличними побратимами. На сьогодні способів приготування біляшів існує дуже велика кількість і кожен з них заслуговує вашої уваги. Але дозвольте запропонувати вам унікальний рецепт приготування домашніх біляшів з м'ясом. Домашні біляші, приготовані за нашим рецептом принесуть вам величезне смакове задоволення.

Ingredients

Молоко

150 мл.

Борошно

2,5 - 3 ст.

Яйце

1 шт.

Сухі дріжджі

1 пакетик

Цукор

2 ст. л.

Сіль

1/2 ч. л.

Фарш яловичий

500 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Вода

50 - 60 г.

Перець мелений

за смаком

Рослинна олія

150 - 200 мл.

Preparation steps

01

Приготувати тісто. Змішати тепле молоко, борошно, яйце, сухі дріжджі, цукор, сіль (1/4 ч. л.). Замісити тісто. Почекати поки тісто збільшиться вдвічі.

02

Тісто розділити на кульки і дати їм піднятися.

03

Ріпчасту цибулю потерти на тертці, змішати з яловичим фаршем, додати сіль, перець, воду. Добре перемішати фарш.

04

Кульки розкатати, покласти всередину фарш і защипнути краї так, щоб середина залишилася відкритою.

05

У сковороді розігріти олію. Викласти біляші на сковороду відкритою стороною вниз.

06

Обсмажити біляші з двох сторін, потім довести під кришкою на маленькому вогні до готовності тіста і фаршу. Біляші з м'ясом готові. Приємного апетиту!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Біляші з м'ясом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua