
Тушкована яловичина
Яловичина - це дієтичне і дуже корисне м'ясо. Але іноді через деякі обставини воно буває досить жорстке. Але щоб отримати ніжну і соковиту страву вам будуть потрібні час і наші поради. Правильно приготувавши яловичину, ви отримаєте в результаті прекрасну страву, яку можна подавати з будь-яким гарніром. І, до речі, таке м'ясо ніколи не набридає, можна тільки кожен день міняти гарніри і у вас завжди будуть різні страви. М'ясо, приготоване за цим рецептом виходить дуже соковитим, добре зберігає структуру і не стає жорстким і сухуватим. А ще принадністю даного рецепту є те, що з мінімуму продуктів ви зможете приготувати універсальну страву і цій страві завжди і всі будуть раді.
Ingredients
Яловичина
800 г.
Цибуля
200 г.
Морква
100 г.
Духмяний перець
5 шт.
Лавровий лист
3 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Вода (кип'яток)
2 стакана
Preparation steps
01
Порізати яловичину великими шматочками.
02
Шматки яловичини покласти в каструлю з товстим дном, залити склянкою окропу. Додати духмяний перець, лавровий лист, довести до кипіння. Тушкувати на невеликому вогні під кришкою приблизно 30-40 хвилин або до майже повного википання рідини.
03
Цибулю порізати великими півкільцями, потім півкільця навпіл. Моркву порізати невеликими брусочками.
04
Після випарення рідини в каструлі з м'ясом, налити туди соняшникової олії. Додати нарізану цибулю і моркву.
05
Все ретельно перемішати і обсмажувати овочі з м'ясом приблизно 5-10 хвилин.
06
Влити ще склянку окропу, посолити, поперчити. Зменшити вогонь і тушкувати яловичину на маленькому вогні під кришкою протягом приблизно 1-1,5 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores