Тушкована яловичина - Image

Тушкована яловичина

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Яловичина - це дієтичне і дуже корисне м'ясо. Але іноді через деякі обставини воно буває досить жорстке. Але щоб отримати ніжну і соковиту страву вам будуть потрібні час і наші поради. Правильно приготувавши яловичину, ви отримаєте в результаті прекрасну страву, яку можна подавати з будь-яким гарніром. І, до речі, таке м'ясо ніколи не набридає, можна тільки кожен день міняти гарніри і у вас завжди будуть різні страви. М'ясо, приготоване за цим рецептом виходить дуже соковитим, добре зберігає структуру і не стає жорстким і сухуватим. А ще принадністю даного рецепту є те, що з мінімуму продуктів ви зможете приготувати універсальну страву і цій страві завжди і всі будуть раді.

Ingredients

Яловичина

800 г.

Цибуля

200 г.

Морква

100 г.

Духмяний перець

5 шт.

Лавровий лист

3 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Вода (кип'яток)

2 стакана

Preparation steps

01

Порізати яловичину великими шматочками.

02

Шматки яловичини покласти в каструлю з товстим дном, залити склянкою окропу. Додати духмяний перець, лавровий лист, довести до кипіння. Тушкувати на невеликому вогні під кришкою приблизно 30-40 хвилин або до майже повного википання рідини.

03

Цибулю порізати великими півкільцями, потім півкільця навпіл. Моркву порізати невеликими брусочками.

04

Після випарення рідини в каструлі з м'ясом, налити туди соняшникової олії. Додати нарізану цибулю і моркву.

05

Все ретельно перемішати і обсмажувати овочі з м'ясом приблизно 5-10 хвилин.

06

Влити ще склянку окропу, посолити, поперчити. Зменшити вогонь і тушкувати яловичину на маленькому вогні під кришкою протягом приблизно 1-1,5 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Тушкована яловичина – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua