Запечене авокадо з томатами під яєчним соусом - Image

Запечене авокадо з томатами під яєчним соусом

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви сьогодні хочете здивувати своїх близьких або гостей чимось вишуканим і незвичайним. Тоді вам обов'язково варто звернути увагу на рецепт цієї страви. І тому сьогодні ми вам представляємо прекрасний рецепт приготування такої вишуканої страви як запечене авокадо з томатами під яєчним соусом. Такий делікатес вийде не тільки смачним, але й неймовірно корисним. До того ж така вишукана страва не дуже довго готується. Смак страви виходить відмінним. А її запах просто збиває з ніг. Такій страві будуть раді всі. Порадуйте сьогодні своїх найрідніших і найближчих і приготуйте їм запечене авокадо з томатами під яєчним соусом.

Ingredients

Авокадо

3 шт.

Олія оливкова

1 ст. л.

Помідори

2 шт.

Сир "Пармезан"

50 г.

Яйця

2 шт.

Вино біле сухе

6 ст. л.

Масло вершкове

4 ст. л.

Сік лимонний

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Preparation steps

01

Авокадо розрізати навпіл. Видалити кісточку. Змастити поверхню оливковою олією. Помістити в розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин.

02

Дістати з духовки, остудити. Помідори розрізати на четвертинки, видалити насіння, м'якоть нарізати кубиками.

03

Для соусу збити жовтки з білим вином. Поставити на водяну баню і збивати до легкого загустіння. Зняти з вогню і продовжувати перемішувати, вливаючи потроху тепле топлене масло. Додати лимонний сік і сіль.

04

Ложкою викласти м'якоть з авокадо в форму для запікання. Зверху викласти нарізані томати, полити соусом, посипати тертим пармезаном і поставити під добре розігрітий гриль до утворення золотистої скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min