
Яловичина по-аргентинськи
Яловичина - дуже популярний в Аргентині продукт, і аргентинці вміють її майстерно готувати. У просторах інтернету Ви знайдете безліч найрізноманітніших рецептів, і всі з назвою "Яловичина по-аргентинськи". Ми пропонуємо цікавий рецепт приготування яловичини по-аргентинськи, який пропонує перед процесом обсмажування яловичини витримати її в маринаді протягом декількох годин. Обкачані в панірувальних сухарях і обсмажені на суміші оливкового і вершкового масел шматки яловичини виходять смачними, соковитими і виглядають дуже апетитно. Перед подачею можна полити м'ясо соусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Dill 70g
3 ст. л.
Bread Crumbs
100 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Homemade Butter
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати на шматки. Кожен шматок посолити і поперчити, полити соком лимона.
02
Скласти шматки м'яса в миску, додати нарізану зелень, оливкову олію. Перемішати.
03
Додати яйце. Ретельно перемішати і прибрати в холодильник на кілька годин.
04
Насипати в тарілку панірувальні сухарі, обваляти яловичину з усіх боків.
05
Обсмажити шматки м'яса на суміші оливкової олії та вершкового масла з двох сторін по 5 хвилин з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores