
Гарбузовий мармелад з імбиром
Вам набридло звичне варення, повидло і джем? Побалуйте себе смачненьким. Ця страва здивує своєю простотою і легкістю в приготуванні. Гарбузовий мармелад з імбиром виходить дуже ситним і корисним, а також відмінно підійде в якості сніданку. Мармелад – низькокалорійні солодкі ласощі з фруктів, які варяться з цукром і загущувачем. У даному рецепті не використовується ні цукор, ні загущувач, що робить страву ще корисніше. Можна також використовувати консервоване пюре гарбуза. Мармелад подавати як десерт або намазати їм тости. Продукт може зберігатися не більше одного тижня в холодильнику.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
100 г.
Auchan Orange Jam 360g
2,5 ст. л.
Ginger
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1,5 ч. л.
Preparation steps
01
Гарбуз відварити, за допомогою блендера подрібнити до стану пюре.
02
Перекласти гарбузове пюре в каструлю, додати апельсиновий джем, а також тертий імбир. Поставити на вогонь каструлю, довести суміш до кипіння.
03
Готувати суміш протягом 5 хвилин на невеликому вогні. Зняти з вогню каструлю, додати лимонний сік.
04
Викласти суміш в банку, закрити кришкою, прибрати на 1 годину в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores