
Полуниця в клярі
Що може бути смачнішим чим полуниця в клярі? Ніжні, червоні ягоди, що тануть у рідкому тісті та смажаться на вогні, так і просяться до рота знову і знову. Можете не сумніватись, таким десертом, ви здивуєте не лише своїх рідних та близьких, а й себе. Та не слід зупинятись лише на смакових якостях цього по-справжньому літнього плоду, адже букет його корисних властивостей може приємно здивувати вас. Здавна відомо, що в тому домі, де споживають цю ягоду, лікареві немає, що робити. Полуниця не лише своїм вітамінним комплексом підвищує імунітет, а й допомагає покращити пам'ять та апетит. Тому, готуйте цей десерт із задоволення і не пропустіть можливості насити свій організм корисними мікроелементами!
Ingredients
Борошно
125г
Яйця
1 шт
Молоко
200мл
Цукор
1 ст.л.
Сіль
щіпка
Рослинна олія без запаху
100мл
Полуниця
500г
Цукрова пудра
для прикраси
Preparation steps
01
Просіяти борошно, додати жовток, цукор, сіль, добре перемішати вінчиком.
02
Продовжуючи збивати, повільно влити олію (1 ст.л.) і молоко, до отримання однорідного тіста. Помістити тісто в прохолодне місце на 1 годину.
03
Збити білки і обережно ввести в тісто рухами знизу-вгору.
04
Полуницю помити і викласти на паперовий рушник.
05
Масло розігріти, занурити полуницю в кляр і опустити в киплячу олію. Смажити у фритюрі до золотистого кольору.
06
Вийняти ягоди шумівкою, покласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
07
Посипати цукровою пудрою і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores