
Малинове семіфредо
Семіфредо. За цією милозвучною назвою ховається класичний літній десерт родом із сонячної Італії, що представляє собою домашнє морозиво з різними наповнювачами. Особливий склад десерту не дозволяє йому повністю замерзнути навіть в морозилці, залишаючи його довгий час м'яким і ніжним. Обов'язковими компонентами виступають збиті окремо білок і жовток, а також жирні вершки. Зверніть увагу: яйця для семіфредо повинні бути найсвіжішими. Яскраві смакові нотки задають якраз таки добавки – ягоди, горішки, цукати, печиво. На додаток до всього семіфредо поливають солодкими соусами. Тепер Ви знаєте маленький секрет приготування смачного італійського морозива в домашніх умовах.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
30 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
5 г
Roasted Pistachios
50 г
Raspberry
200 г
Assorti Candied Fruits
50 г
Preparation steps
01
Білки збити в білу стійку піну.
02
Окремо збити жовтки з цукром і вершки.
03
З'єднати три маси, додати горіхи, цукати і малину і розкласти по формочках.
04
Попередньо формочки слід змастити маслом і викласти харчовою плівкою. Так семіфредо буде легше дістати. Поставити в морозилку мінімум на 4 години.
05
Перед подачею помістити семіфредо в холодильник на півгодини, щоб десерт трохи підтанув.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores