
Смажені мандарини з чебрецем і маскарпоне
Як відомо, зима - це пора теплого чаю, пледа і солодких мандаринок. Саме з цим фруктом асоціюється у всіх Новий рік. Хоча мандаринки актуальні цілий рік. Тим більше, що продаються вони завжди і скрізь. А від їх солодкого і чудового смаку складно відмовитися. Як же так цікаво приготувати мандаринки, коли, здавалося б, вони вже готовий продукт? Смажені мандарини з чебрецем і маскарпоне підійдуть для невеликого свята. Якщо мета - не наїстися в повний шлунок, а просто приємно провести час з легкою закускою, тоді ця страва якраз підійде. Адже готувати її дуже швидко, але при подачі вона виглядає дуже презентабельно і прикрасить будь-який стіл.
Ingredients
Вершкове масло
20 г.
Цукор-пісок
30 г.
Маскарпоне
40 г.
Мандарини
6 шт.
Чебрець
5 г.
Preparation steps
01
Розтопити на сковороді вершкове масло і додати очищені мандарини. Після того, як одна сторона часточок стане золотистою, перевернути, додати цукор і чебрець (тільки листочки).
02
Перемішати, щоб цукор закарамелізувався і розкласти по порційних формах.
03
У кожну форму додати по ложці маскарпоне.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores