
Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів
Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів виглядає апетитно, радує своїм смаком і що важливо: не шкодить фігурі. До того ж, солодкість десерту за бажанням можна регулювати: якщо Ви вибрали солодкий йогурт, можна покласти менше цукру. Інгредієнти цього десерту корисні для здоров'я, і прихильники здорового харчування, без сумніву, візьмуть його на замітку. Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів легкий у приготуванні. На допомогу Вам прийде блендер. Виноград краще вибирати дрібний. Крупний виноград прийдеться розрізати на половинки.
Ingredients
Виноград без кісточок
500 г.
Йогурт
200 г.
Вершковий сир маскарпоне
100 г.
Волоські горіхи подрібнені
50 г.
Цукор
40 г.
Коричневий цукор
15 г.
Preparation steps
01
Виноград помити і відокремити від гілочок.
02
Для вершкового соусу додати в блендер йогурт, сир маскарпоне і білий цукор, перемішати.
03
Виноград перемішати з вершковим соусом. Зверху посипати волоськими горіхами і коричневим цукром. Охолодити..
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores