Сирно-рисова запіканка з вишнею - Image

Сирно-рисова запіканка з вишнею

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Нагодувати дитину кисломолочним сиром – справа непроста, часом навіть нездійсненна. На жаль, діти не розуміють, від якого цінного, багатого на вітаміни і мікроелементи молочного продукту вони відмовляються. Пропонуємо Вам невелику хитрість: представити «противний» і докучливий кисломолочний сир у вигляді смачної, корисної і оригінальної страви, від якого не відмовиться жоден малюк. Сирно-рисова запіканка з вишнею проста в приготуванні і прекрасна як у теплому, так і охолодженому вигляді. Якщо Ви все ще не уявляєте, як можуть поєднуватися рис і кисломолочний сир – просто приготуйте цю чудову запіканочку і самі все зрозумієте. Яскраві вишневі ягідки надають особливий присмак ласощам і роблять їх соковитими і дуже красивими.

Ingredients for the recipe

Cottage Cheese 9%
87.90

Cottage Cheese 9%

per 1 kg

Ingredients

Cottage Cheese 9%

300 г

Steamed Rice

100 г

Cherry Packing 500g

200 г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г

Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g

50 г

Coconut Flakes

2 ст. л.

Preparation steps

01

Рис відварити до готовності.

02

Яйця збити з цукром до білого кольору. Додати сир, збити в однорідний крем. Змішати з рисом.

03

У змащену маслом форму викласти шар сирної маси, потім вишню і втиснути її злегка. Так заповнити всю форму.

04

Запікати при 180 градусах близько 1 години. Гарячу запіканку посипати рубаним шоколадом, щоб він розплавився і кокосовою стружкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min