Смажена картопля із пармезаном - Image

Смажена картопля із пармезаном

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всі звикли, що картопля - частий гість на нашому столі. Напевно, вже навіть ніхто не замислюється, що такого корисного можна знайти в цьому овочі. Але не варто забувати, що в картоплі багато вуглеводів, калію і фосфору. Якщо з'їдати 300 грам цього продукту в день, то можна себе повністю забезпечити цими елементами на цілу добу. Як же швидко і смачно приготувати картоплю? Один із рецептів - це смажена картопля із пармезаном. Досить просто посипати картоплю сиром і запекти в духовці. Прекрасний смак печеної картоплі і плавленого сиру приємно вас порадує. Ви можете також додати м'ясо, поклавши його на картоплю перед тим, як додати сир.

Ingredients

Картопля

440 г.

Олія оливкова

40 мл.

Сир пармезан

40 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Духовку розігріти до 200°C градусів. Деко змастити невеликою кількістю олії. На деко викласти картоплю.

02

Пармезан натерти на дрібній тертці. У мисці змішати сіль, перець, пармезан. Посипати цією сумішшю картоплю. Збризнути оливковою олією. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min