
Шоколадне печиво з пивом
Ви досі вважаєте, що з пива можна приготувати лише маринад для шашлику? Даремно. Виявляється, з цього популярного в усьому світі хмільного напою роблять ароматне тісто для кондитерських виробів. Пивне тісто за смаком і текстурою дуже схоже на листкове. І що найцікавіше, дріжджі для такого тіста зовсім не потрібні, їх роль виконує пиво. Пропонований рецепт шоколадного печива з пивом – тому яскраве підтвердження. Дивовижне поєднання незвичних інгредієнтів, таких як шоколад і пивне тісто, роблять випічку пікантною і по-своєму особливою. А темне пиво насичує печиво шляхетним смаком з легкою гіркуватістю. Приготувавши таке печиво, Ви зрозумієте, наскільки воно чудове.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chouffe Dark Beer 8% 0.33l
280 мл.
7 Flour 1kg
550 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
180 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
80 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Homemade Butter
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
200 г.
Aro Powdered Sugar 250g
200 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
Пиво налити в ківш, додати грам 80 коричневого цукру. Довести до кипіння, зняти з вогню і залишити остигати.
02
Змішати борошно, сіль, розпушувач, залишок коричневого цукру, какао-порошок і цукрову пудру.
03
Потім розтопити вершкове масло і влити його до сухої суміші. Добре перемішати.
04
Далі додати окремо яйця і перемішати, яєчний жовток, знову перемішати.
05
Шоколад розламати на невеликі шматочки.
06
Влити остиглий пивний сироп, додати шматочки шоколаду, знову ретельно перемішати. Накрити тісто і прибрати в холодне місце на 3 години.
07
Випікати печиво в духовці, при температурі 200°С, близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores