
Гарбузові мафіни з фундуком
Чи знаєте ви, чим у світі так популярні мафіни? Відповідь дуже проста. По-перше, вони досить прості у приготуванні, по-друге швидкість приготування і випікання, і по-третє, різноманітність добавок і начинок для них. Мафіни можуть готуватися з додаванням майже будь-яких фруктів, солодощів, горіхів і навіть овочів. Прекрасний варіант добавки – гарбуз. Гарбузові мафіни виходять смачними, ароматними, пишними і сонячно-помаранчевими. Така випічка дуже добре підійде на сніданок. Фундук, звісно, можна замінити будь-якими іншими горіхами. Кекси можна подавати з медом або джемом на ваш смак, а можна прикрасити кремом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
120 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
75 г.
Hokkaido Pumpkin
100 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
30 мл.
KhMZ Sour Cream 20%
30 г.
Hazelnut
30 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Preparation steps
01
У мисці змішати сметану, рослинну олію і яйце. В окрему миску просіяти борошно з розпушувачем, додати цукор і перемішати. По трохи додати сметанним суміш в борошняну, відразу ж перемішуючи.
02
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і натерти на тертці. Горіхи подрібнити в блендері (але не до стану борошна). Додати гарбуз і горіхи в тісто. Добре все перемішати.
03
Духовку розігріти до 180°C. Викласти тісто у формочки. Поставити деко з формочками в духовку і випікати близько 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores