
Томатний соус для піци
Ingredients
Томатний соус
500 г.
Часник
2 зубчики
Оливкова олія
30 мл.
Цукор
10 г.
Сіль морська
0,5 ч. л.
Базилік сушений
0,5 ч. л.
Орегано
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
На невеликому вогні нагріти томатний соус, періодично помішуючи.
02
Потім додати туди оливкову олію, сіль і цукор. Цукру можна додати трохи більше, якщо соус буде кислуватий.
03
Варити соус на середньому вогні приблизно 20 хвилин.
04
Приблизно за 5 хвилин до закінчення варіння, додати в соус дрібно нарізаний часник і сушену зелень.
05
Після чого соус охолодити і можна використовувати для приготування піци або пасти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores