
Вінегрет з грибами
Вінегрет - один з самих популярних салатів на пострадянському просторі, в російській кухні з'явився в XIX столітті і є запозиченням із західноєвропейської кухні. Простий в приготуванні і обов'язковий в раціоні для тих, що постять і вегетаріанців. Вінегрет з грибами - дуже вдала варіація звичайного класичного вінегрету. Гриби містять вітаміни А, В, З, РР і різні мінеральні речовини, а також багато екстрактних і ароматичних речовин, які добре впливають на травлення. Для приготування вінегрету використовують солоні або мариновані гриби. Вони відмінно поєднуються з відвареними овочами і надають салату нотку пікантності.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
1 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Carrots
1 шт.
Mushrooms Champignon marinated home-made
200 г.
Pickled Cucumbers
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
3 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Буряк, картоплю і моркву відварити. Після, остудити і нарізати маленькими кубиками.
02
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Гриби і огірки нарізати кубиками.
03
У мисці збити рослинну олію разом з лимонним соком. Всі нарізані овочі викласти в салатницю, заправити соусом з олії і лимонного соку. Посолити і поперчити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores