
Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею
Побалуйте близьких і приготуйте пропоновану закуску – теплий салат з пастою, шпинатом, грибами і квасолею. Така страва буде гідною прикрасою Вашого святкового столу, при цьому задовольнить смакові переваги всіх гостей. Салат настільки самодостатній, що не вимагає ніяких гарнірів. Незвичайність цій страві надають фузілі – макаронні вироби спіральної форми. Паста прекрасно гармонує з екзотичною заправкою із запашних трав і прянощів. Дивно, але в цій страві поєднуються відразу дві кухні світу – європейська і азіатська.
Ingredients
Макарони фузілі
200 г.
Солодкий перець
1 шт.
Листя шпинату
200 г.
Печериці
200 г.
Консервована квасоля
250 г.
Зелена цибуля
1 пучок
Оливкова олія
3,5 ст. л.
Часник
2 зубчики
Яблучний оцет (6%)
1 ст. л.
Лимонний сік
4 ст. л.
Зіра
0,5 ч. л.
Мелений мускатний горіх
0,25 ч.л.
Мелений коріандр
0,5 ч. л.
Карі
0,25 ч. л.
Базилік подрібнений
2 ст .л.
Cіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Preparation steps
01
Відварити макарони, як вказано на упаковці. Потім промити їх і відкинути на друшляк.
02
Цибулю, гриби, шпинат і солодкий перець нарізати на середні кубики.
03
На сковороду налити приблизно 1,5 столової ложки оливкової олії і обсмажити цибулю і солодкий перець на середньому вогні приблизно 1-2 хвилин.
04
Потім додати шпинат і готувати ще 1 хвилину.
05
На окремій сковороді на 1 чайній ложці оливкової олії обсмажити гриби, до випаровування рідини.
06
З банки з консервованою квасолею злити рідину, квасолю промити і висушити.
07
У салатниці з'єднати цибулю, перець, шпинат, гриби, квасолю. Додати макарони і перемішати.
08
Для заправки потрібно: в тарілку вилити яблучний оцет і олію, що залишилася. Додати туди часник, продавлений через прес і сушені спеції. Все добре перемішати.
09
Готовий салат залити заправкою і ретельно перемішати. При необхідності посолити і поперчити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores