
Салат із креветок з печерицями та зеленню
Зараз досить-таки важко собі уявити святкове застілля без такої чудової закуски як салат. У більшості випадків, звичайна сімейна трапеза теж не обходиться без цієї страви. Загалом, салати стрімко увірвалися в наше життя, ставши невід'ємною частиною нашого раціону. Вашій увазі рецепт салату із креветок з печерицями та зеленню. Ніжне м'ясо креветок ідеально гармонує з апетитними грибочками і хрусткою цибулею. Смачний і поживний, легкий і свіжий, вишуканий і пікантний – цей нескінченний список його незаперечних переваг можна продовжувати вічно. А найголовніше – цей салатик готується дуже швидко і просто, тому він Вас легко виручить, якщо прийшли неждані гості.
Ingredients
Креветки очищені
300 г.
Печериці
200 г.
Цибуля
120 г.
Масло вершкове
30 г.
Зелень
20 г.
Майонез
40 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Креветки відварити в підсоленій воді протягом декількох хвилин. Гриби нарізати часточками або кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Обсмажити гриби і цибулю на вершковому маслі.
02
Зелень помити, просушити і подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores