
Салат з куркою, перцем і морквою
Салат готується дуже просто, продукти самі звичайні. У підсумку виходить швидко, дешево і ситно. Салат виходить легким, за рахунок овочів соковитим, і в той же час ситним, так як до складу входить обсмажена курка. Філе курки можна готувати і в мультиварці. Режим вибирають «підсмажування» або «випічка», час приготування становить 15 хвилин. Болгарський перець повинен бути великим, м'ясистим, краще червоного, оранжевого або жовтого кольору. Салат можна подавати в холодному або гарячому вигляді. Підходить такий салат, як до святкового столу, так і для звичайного обіду або вечері.
Ingredients
Куряче філе
100 г.
Морква
100 г.
Солодкий перець
100 г.
Часник
1 зубчик
Соняшникова олія
2 ст. л.
Сметана
2 ст. л.
Сіль
за смаком
Чебрець
за смаком
Preparation steps
01
Моркву натерти на крупній тертці, перець нарізати тонкими скибочками, філе курки - кубиками.
02
У сковороді розігріти олію, обсмажити куряче філе протягом 4 хвилини з обох сторін.
03
Змішати курку з овочами, додати часник, пропущений через прес. Заправити салат сметаною, посолити за смаком і додати чебрець.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores