
Салат із кукурудзою і печерицями
Будь-яке святкове застілля не обходиться без салатів. І яких тільки шедеврів там не побачиш. Так от цей салат ідеальний і для застілля, але далеко не зайвим він буде і на рядовому сімейному обіді або вечері і зробить їх трохи святковішими. Замість курячого філе цілком можна використати індичку або яловичину - залежно від ваших переваг. А варена кукурудза з грибочками вже давно стали смачними і улюбленими доповненнями на домашній кухні винахідливої господині. Салат відрізняється високою калорійністю, тому рекомендуємо не класти в нього багато майонезу. Краще добре приправте його - це надасть смаку пікантності.
Ingredients
Куряче філе
300 г
Консервована кукурудза
1 банка
Печериці
300 г
Цибуля
100 г
Морква
150 г
Яйця
2 шт
Сіль
за смаком
Майонез
за смаком
Рослинна олія
3 ст.л
Мелений чорний перець
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити до готовності (близько 20 хвилин після закипання).
02
Яйця відварити круто.
03
Дрібно порізати цибулю.
04
Моркву натерти на середній терці.
05
Гриби очистити і нарізати кубиками.
06
У сковороді розігріти олію і обсмажити в ньому цибулю до м'якості.
07
Потім додати моркву і злегка обсмажити.
08
Потім додати гриби і смажити до тих пір, поки з них не випарується вся рідина - це займе близько 10 хвилин. Потім все остудити.
09
Куряче філе дрібно нарізати. Яйця натерти на середній терці.
10
З'єднати куряче філе і яйця. Потім додати цибулю, моркву і гриби (діставати шумівкою, щоб стік зайвий жир).
11
З кукурудзи злити воду. З'єднати кукурудзу з іншими інгредієнтами салату.
12
Посолити і поперчити салат за смаком і заправити майонезом. Добре перемішати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores