
Салат з горбушею і картоплею
Одним з представників видів лососевих риб є горбуша, або рожевий лосось. У ній міститься велика різноманітність корисних речовин, мінералів і вітамінів, вона корисна для шкіри, слизових оболонок, травного тракту і нервової системи. Горбушу в їжу вживають солону або консервовану. Але корисних речовин і вітамінів в ній збережеться більше, якщо менше піддавати її кулінарній обробці. Тому краще всього використовувати горбушу для приготування різноманітних салатів. Салат з горбушею і картоплею готується швидко і легко, і виходить дуже ситним, після нього ще довго не відчувається почуття голоду.
Ingredients
Солона горбуша
150 г.
Картопля
250 г.
Часник
2 зубчика
Соняшникова олія
3 ст. л.
Оцет 6%
1 ст. л.
Листя салату
за смаком
Preparation steps
01
Відварити картоплю до готовності. Остудити.
02
Почистити і нарізати кубиками.
03
Горбушу нарізати невеликими шматочками.
04
Зробити заправку для салату, змішавши олію і оцет. Додати видавлений через часниковий прес часник.
05
На блюдо викласти листя салату. На нього викласти картоплю і горбушу. Полити заправкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores